vrijdag 2 juni 2023 03:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 december 2021

72 personen hebben tijdens drie naturalisatieceremonies de Nederlandse nationaliteit verkregen. Tijdens de ceremonies legden zij de verklaring van verbondenheid af in het bijzijn van waarnemend gouverneur van Curaçao, Michele Russel-Capriles.

Iedereen die Nederlander wil worden moet bij de naturalisatieceremonie de verklaring van verbondenheid afleggen. Hiermee beloven zij de vrijheden en rechten die bij het Nederlanderschap horen te respecteren. Iedereen moet de verklaring van verbondenheid af te leggen.

De naturalisatieceremonie is het laatste onderdeel om de Nederlandse nationaliteit te krijgen. Mensen vanaf zestien jaar die Nederlander willen worden, zijn verplicht aan de ceremonie deel te nemen. Deze is jaarlijks op 15 december tijdens de nationale naturalisatiedag.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram