zondag 3 juli 2022 23:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 december 2021

De Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Sarpa is per vijftien december gestart met commerciële vluchten vanuit Medellin naar Curaçao. Volgens minister Ruisandro Cijntje (PNP) van Economische Ontwikkeling (MEO) biedt de komst van Sarpa op de route kansen voor de concurrentie.

Sarpa voerde aanvankelijk enkel chartervluchten en luchtambulancediensten uit, maar gaat haar diensten uitbreiden. De meeste verbindingen zullen met zo’n vijftig passagiers vanaf de luchthaven El Dorado in Bogotá vertrekken. De vlucht van donderdagmiddag werd feestelijk ontvangen met een watersaluut op Hato Airport.

Minister Ruisandro Cijntje over de komst van Sarpa op de route tussen Medellin en Curaçao.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram