zondag 23 januari 2022 18:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
15 december 2021

De politie heeft vanochtend een man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de drugsroof uit het politiebureau Rio Canario.

Door het onderzoeksteam, waarin leden van het KPC en het RST samenwerken, wordt er intensief onderzoek gedaan naar de diefstal die in de nacht van dertien op veertien oktober 2018 plaatsvond. Dit vanwege het belang en de impact van de zaak.

In 2018 zijn twee onbekenden er met zeshonderd kilo in beslag genomen cocaïne vandoor gegaan.. Twee mannen zijn een jaar later aangehouden, maar ook weer vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet zeggen of het tweetal nog steeds verdacht is en of de arrestatie van gisteren gelinkt is aan de eerdere arrestaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram