zondag 23 januari 2022 02:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
15 december 2021

De stichting Sustainable Dutch Caribbean heeft het nieuwe platform Future Islands gelanceerd. Dit platform wil de verduurzaming van Caribisch Nederland versnellen door kennis te ontwikkelen en te delen. Daarna wil het platform inspirerende voorbeelden communiceren en evenementen organiseren om mensen en organisaties met elkaar te verbinden.

Het platform is onafhankelijk en wordt ondersteund door partners en experts met een passie voor duurzaamheid en innovatie. Er zijn vijf hoofdthema’s. De hoofdthema's zijn duurzaamheid, circulaire economie, slimme mobiliteit, slimme werkplek en sociale verbetering. Volgens de organisatie zal het dagelijks nieuwe artikelen op de site publiceren.

Vanuit de zes eilanden en Nederland schrijven en publiceren contentmakers artikelen op het platform. Daarnaast werven diverse business developers partners.

Initiatiefnemers van het platform zijn André Hagendijk, Wietse Walinga en Wim Kooyman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram