donderdag 18 augustus 2022 04:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 december 2021

Duurzame energie-adviseur Benjamin Visser ontving gisteren de ‘Caribbean Society 5.0 Award 2021’ voor zijn sociale innovatie tijdens de Covid-19-pandemie. Visser zette tijdens de coronacrisis diverse gemeenschapstuinen op voor het verbouwen van voedsel.

Visser liet CuraDai, ABC Busbedrijf, Made in Curaçao, Pact van Punda en de patriottische vrijwilligers die het erfgoed van helden Pedro Luis Brion en Manuel Carlos Piar bewaken, achter zich.

De award werd uitgereikt tijdens het webinar ‘Evaluatie van het jaar 2021 en de vooruitzichten voor 2022’. Het webinar is een initiatief van Think Tank Society 5.0 van het virtuele platform University of Governance en Goede Consultants.

Verschillende sprekers, waaronder Achim Henriquez, Raymond Jamanika en Godalys Reina, blikten terug op het afgelopen jaar en deelden hun vooruitzichten voor 2022. Het geheel werd bekeken in de context van de visie Curaçao 2030 dat moet leiden naar een ‘society 5.0’ waarin de mens centraal staat en wordt gediend door de technologie, en niet andersom, aldus gespreksleider Miguel Goede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram