donderdag 18 augustus 2022 03:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 december 2021

Het multidisciplinair team dat controles uitvoert bij ondernemingen deelde gisteren drie waarschuwingen uit. De Heeren en Plu Café hielden zich niet aan de regels die gelden voor muziek. Verder werd Las Grandes Sport Bar aan de Schottegatweg West op de vingers getikt voor het overtreden van de sluitingstijd.

Dat meldt de inspectieafdeling van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO). Het controleteam bestond naast de MEO-inspecteurs uit vertegenwoordigers van het Korps Politie Curaçao (KPC) en de Unit Bijzondere Wetten (UBW).

In totaal werden er veertien zaken gecontroleerd. Horecabedrijven die zich aan de coronamaatregelen hielden zijn: Netto Bar, Dutch Treat, Mr Porter, Roast Cannibal Rum Bar, Mundu Bizarro, Madero, Cabana, Mood Bar, Chill & Grill, Omundo Restaurant en Grand Center Bar & Lounge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram