vrijdag 21 januari 2022 17:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
14 december 2021

De oppositiepartij Partido Alternativa Real (PAR) heeft onlangs tijdens de Algemene Ledenvergadering twee nieuwe bestuursleden gekozen. Kamir Lopez en Michel Berry vervangen vertrekkende bestuursleden Malvina Cecilia en Emmilou Capriles.

Het bestuur heeft een zittingstermijn van twee jaar. Het huidige bestuur bestaat uit politiek leider Eugene Rhuggenaath, voorzitter Gerold Rach, vicevoorzitter Shaheen Elhage, secretaris Kamir Lopez, tweede secretaris Michael Samson, penningmeester Michel Berry, tweede penningmeester Gunnar Louisa, lid Tsz Ming NG en lid Steven Croes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram