zaterdag 15 januari 2022 09:20
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
14 december 2021

Het vaccinatiecentrum zal tijdelijk haar deuren sluiten. Vanaf 23 december tot vier januari is het vaccinatiecentrum gesloten, alleen op 28 december is het nog mogelijk om een vaccinatie te halen.  Dit werd bekend gemaakt in het Verslag van de Dag.

Tijdens het Verslag van de Dag werden de laatste ontwikkelingen omtrent de boosterprik en de controles van de QR-code bij evenementen besproken. Melissa Arias, sector directeur van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) en Maharo Isenia, directeur afdeling Communicatie van de overheid, waren aanwezig bij de persconferentie.

Mensen boven de zestig jaar kunnen vanaf vandaag de boosterprik ontvangen. Registreren kan via bakuna.cw. Ook kan er een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 9345.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram