donderdag 18 augustus 2022 03:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 december 2021

Twee horecabedrijven kregen gisteren een waarschuwing van het multidisciplinaire controleteam. Een medewerker van het Iguana Café aan de Handelskade droeg geen mondkapje. Verder was de muziek bij Elito Bar/Restaurant aan de Rooseveltweg te luid. Ook sloeg een medewerker de mondkapjesplicht in de wind.

Het multidisciplinaire controleteam, dat bestond uit inspecteurs van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en vertegenwoordigers van het Korps Politie Curaçao en de Unit Bijzondere Wetten (UBW), controleerde in totaal vijftien horecazaken en minimarkets. Daarvan hielden zich dertien aan de coronamaatregelen, waaronder Good Choice Minimarket in Dein, Netto Bar, Dutch Treat en Mr Porter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram