zaterdag 15 januari 2022 19:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 december 2021

Stichting Johannes Bosco heeft afgelopen weekend 100.000 gulden uitgekeerd aan tien organisaties op Curaçao. De stichting deed de donaties in het kader van de jaarlijkse viering van Johannes Bosco Dag.

David Serphos, Interim-directeur, richtte zich tot de organisaties en benadrukte het belang van hun werkzaamheden. “U helpt een nood in de samenleving te verlichten. Dat doet u door zich te richten op de jeugd, op zieken, op bewoners van achterstandswijken, op kansarme bevolkingsgroepen of door aandacht te vragen voor thema’s die in onze samenleving spelen en daarmee te werken aan de bevordering van kennis, begrip en educatie”, aldus Serphos.

Aan het eind van de presentatie kregen de tien organisaties te horen dat zij elk 10.000 gulden ontvingen om hun goede werk voort te zetten. Deze uitkeringen staan los van de tientallen donaties die Stichting Johannes Bosco gedurende het jaar doet op basis van ontvangen aanvragen. Onder andere Stichting Leerorkest Curaçao, Sentro di Bario Korsou en de Nierstichting Curaçao ontvingen een grote donatie.

“Zonder goede doelen geen samenleving”, aldus Johannes Bosco. Serphos geeft aan dat door de goede doelen Curaçao vooruit wordt geholpen en dat de stichting nu probeert om anderen te helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram