zaterdag 22 januari 2022 08:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 december 2021

De Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Sarpa start per zestien december met commerciële vluchten naar Curaçao vanuit Medellin. Sarpa voerde aanvankelijk enkel chartervluchten en luchtambulancediensten uit, maar gaat haar diensten uitbreiden.

De eerste passagiersvluchten zullen op vijftien december vertrekken. Volgens Andrés Mesa, CEO van de luchtvaartmaatschappij, zal de ingebruikname van geplande routes tussen twintig procent en dertig procent van de huidige reiskosten voor deze routes verminderen. De meeste verbindingen zullen met zo’n vijftig passagiers vanaf de luchthaven El Dorado in Bogotá vertrekken.

Mesa geeft aan dat Sarpa wil inspelen op de behoefte aan directe luchtverbinding tussen grote en middelgrote steden, wat tot uiting zal komen in de verlaging van de kosten, zowel in termen van geld als tijd voor reizigers.

Beeld: Airnieuws

One comment on “Sarpa start met commerciële vluchten naar Curaçao”

  1. 'De luchtvaartmaatschappij Sarpa start per zestien december met commerciële vluchten naar Curaçao.' Goed nieuws, vermoed ik. Maar: vanuit welk land? In de berichtgeving lees ik dat niet terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram