zondag 23 januari 2022 17:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 december 2021

De politie heeft vrijdag bijna vijftig boetes uitgedeeld bij de rotonde van Sta. Rosa. In de ochtendspits werden 26 chauffeurs op de bon geslingerd omdat zij de file bij de rotonde probeerde te ontwijken.

Allen reden tegen de richting in via de zijweg naast de rotonde. Ook werden 22 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die geen riem droegen of hun wegenbelasting niet hadden betaald. Anderen konden geen geldig rijbewijs of verzekeringsbewijs tonen. Ook werden er auto’s staande gehouden vanwege getint glas op de voorruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram