woensdag 7 juni 2023 13:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 december 2021

Statenlid Michelangelo Martines heeft tegenover het Antilliaans Dagblad toegegeven dat hij gebruikt heeft gemaakt van een ongeldige QR-code. Martines toonde op een bachata-feest in het World Trade Center (WTC) een QR-code uit de Dominicaanse Republiek. 

De codes uit de Dominicaanse Republiek zijn niet geldig op Curaçao en worden niet door het Europese Digitaal Corona Certificaat (EU DCC) herkend. Desondanks werd het Statenlid toegelaten tot het feest. Volgens Martines moeten parlementariërs een speciale badge ontvangen waarmee ze toegang kunnen krijgen tot evenementen. 

Of het Statenlid gevaccineerd is wil hij niet zeggen. “Dat beschouw ik als privé”, zegt hij tegen de ochtendkrant. Volgens Martines waren er meerdere Dominicaanse artiesten op het feest en hij vraagt zich af hoe zij binnengekomen zijn met een ongeldige QR-code. Volgens het Antilliaans Dagblad is de kans groot dat de andere gasten gebruik hebben gemaakt van de verplichte coronatest.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram