donderdag 18 augustus 2022 04:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 december 2021

Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft haar eerste smart kiosk op Curaçao. Deze staat in het filiaal in Santa Rosa. KFC presenteerde dinsdag de smart kiosk op Curaçao.

Bij de kiosk kunnen klanten hun kip bestellen en betalen. Het is een selfservice functie. In andere delen van de wereld werkt de fastfoodketen al met een smart kiosk, maar op Curaçao is het volgens de KFC de eerste.

“Wij zijn heel blij dat we deze service kunnen aanbieden aan onze klanten. Zij kunnen zo gemakkelijk bestellen en betalen”, aldus Carlos van Grieken van Kenfood Trading N.V. Het betalen kan volgens Van Grieken met een creditcard of een pinpas. “Op een speciaal scherm kan de klant zien wanneer de bestelling klaar is. De klant kan bij een aparte balie het eten ophalen.”

De kiosk is intussen in gebruik genomen. Ondanks het gemakkelijke gebruik geeft KFC aan dat de eerste dagen er nog assistentie aanwezig is. De fastfoodkeet streeft ernaar om de machine en het scherm schoon te houden en raadt klanten aan om hun handen te desinfecteren voordat ze het scherm aanraken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram