zondag 4 juni 2023 15:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 december 2021

Deze Kerst vindt de vijftiende editie van Ieder Kind een Kerst Cadeau plaats op Curaçao. De benefietactie wordt georganiseerd door Rotaract Club of Curaçao, Dolfijn FM en Children’s Museum Curaçao. Zij roepen iedereen op om één of meerdere cadeaus kan schenken zodat die terechtkomen bij kansarme kinderen op het eiland.

De jaarlijkse actie is een groot succes op het eiland. De organisatie meldt dat de aanvragen vaak al voor de zomer binnenkomen. Vorig jaar werd een recordaantal cadeaus opgehaald van 7.000 cadeaus. Hiermee werden duizenden kinderen blij gemaakt.

De cadeau’s die ingeleverd worden moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moet het cadeau nieuw en ingepakt zijn, moet de waarde tussen de vijftien en vijfentwintig gulden liggen en er moet op de verpakking staan of het cadeau voor een jongen of een meisje is en voor welke leeftijd het cadeau geschikt is.

“Verschillende speelgoedwinkels spelen in op de inzamelactie. Zowel Top1Toys in Zuiktertuin Mall, COS+ in Promenade, Children’s Museum en Mensing’s Caminada in Rooi Catootje en Toy Box Curaçao aan de Santa Rosaweg doneren bij elke tien cadeaus die worden verkocht, één cadeau extra”, aldus de organisatie.

Vanaf acht december is iedereen welkom bij de studio van Dolfijn FM om langs te komen met een cadeau. De studio is geopend van acht december tot tien december tot 18:30 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram