woensdag 10 augustus 2022 04:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 december 2021

Willem-Alexander laat weten dat alles goed gaat met zijn moeder. In het televisieprogramma Blauw Bloed was de koning optimistisch over de gezondheid van prinses Beatrix.

De prinses is maandag positief getest op het coronavirus. Ze heeft onlangs een bezoek gebracht aan Curaçao. “Mijn moeder dacht verkouden te zijn geworden door de airconditioning en liet zich testen. Ze was positief”, aldus Willem-Alexander.

De koning heeft voor de camera van Blauw Bloed de mensen bedankt voor hun medeleven en steun. “Iedereen hartelijk bedankt voor het medeleven en de goede wensen. Maar het gaat helemaal top met haar”, stelt de koning.

Op maandag 29 november keerde de prinses terug van haar vierdaagse werkbezoek aan Curaçao. Daar liet ze weten dat ze twee vaccinaties en een boosterprik heeft gehad. Tijdens haar werkbezoek besteedde de prinses aandacht aan de gevolgen van de coronapandemie en natuurbehoud van het eiland.

Op het begin van haar bezoek werden er mondkapjes gedragen en werd er twee meter afstand gehouden, maar later in het bezoek werd dit niet altijd opgevolgd.

Beeld: AD.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram