zaterdag 15 januari 2022 18:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 december 2021

De zesde editie van de Walking Diner was een groot succes. Dit meldt Rob Kouijzer, Rotary President. Het evenement vond plaats op 30 november en het opgehaalde geld zal naar de jeugd van Curaçao gaan.

De Walking Dinner begon bij Mr. Porter. Voor iedere gang gingen de gasten naar een ander restaurant in Pietermaai. Bij elk restaurant kregen de gasten een andere specialiteit. De gasten gingen langs Mr. Porter, Mundo Bizarro, Ginger, BijBlauw, Los Caballeros, Black Jack, Serafina, Obaar en Rozendael. In Europa worden Walking Diners door verschillende Rotary Clubs georganiseerd. Voor Willemstad was dit de zesde editie.

“Het was weer geweldig om zoveel enthousiaste mensen bij elkaar te zien. Niet alleen om met z’n allen te genieten in een culinaire sfeer, maar bovenal gezamenlijk geld ophalen voor het goede doel”, aldus Benno van Leeuwen, Rotary co-President en lid van de Walking Dinner commissie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram