donderdag 18 augustus 2022 03:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 december 2021

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst zaterdag bekendgemaakt. De prinses kwam afgelopen weekend terug van een driedaags werkbezoek aan Curaçao. Het is niet bekend of ze besmet is geraakt op het eiland.

Tijdens haar bezoek ging prinses Beatrix langs bij verschillende natuurorganisaties. Daarnaast sprak de prinses met betrokkenen over de impact van de coronapandemie, bezocht ze een aantal kunstprojecten en was ze aanwezig bij de conventie van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA).

De prinses heeft milde verkoudheidsklachten en is thuis in isolatie. Volgens Nederlandse media hield prinses Beatrix aan het begin van haar bezoek altijd twee meter afstand en droeg ze een mondkapje. De coronaregels zouden gedurende het bezoek niet altijd meer opgevolgd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram