zondag 2 april 2023 04:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 december 2021

Het kantoor van TUI op Curaçao is verhuisd naar een nieuwe locatie. Het duurzame pand op de Schottegatweg is voorzien van zonnepanelen en heeft plek voor honderd medewerkers. Algemeen directeur Arjan Kers reisde af naar Curaçao voor de opening en is meer dan tevreden over de nieuwe werkruimte van TUI.

Volgens regionaal manager Rick van der Pluijm kende het afgelopen jaar veel ups en downs. De pandemie zorgden ook bij TUI voor lastige situaties. Met een goede zomer achter de rug en de stabiele coronacijfers op het eiland is Van der Pluijm voorzichtig optimistisch.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram