zondag 23 januari 2022 17:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
3 december 2021

De derde editie van Crazy 33 heeft op 27 november plaatsgevonden op Curaçao. Op deze dag reden verschillende teams, bestaande uit twee tot vier personen, het eiland over om verschillende opdrachten uit te voeren. Dat meldt de organisatie vrijdag in een persbericht.

Volgens de organisatie waren het leuke en gekke opdrachten. Bij elke opdracht waren een bepaald aantal punten te halen. Na afloop werden de teams gecontroleerd door het team achter Crazy 33.

Bij Tughboat Beach werd de dag afgesloten met een barbecue en een feest met muziekartiest Menasa. Toen werd ook de uitslag bekendgemaakt. De drie beste teams hebben een prijs ontvangen. Zij ontvingen een trip naar Klein Curaçao met Miss Ann, een jetski tour met Tourrific en een diner voor vier personen bij Pirate Bay.

De organisatie meldt dat de opbrengsten van deze dag worden gedoneerd aan hun foundation. “Hiermee kunnen wij begeleidingstrajecten en leuke activiteiten organiseren voor de jongeren in Curaçao”, aldus de organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram