woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht.

De boetes dienten te worden betaald voordat iemand naar het buitenland afreist. Het OM wijst mensen erop dat de boete, zoals het vermeld staat op het oproepingsproces-verbaal (OPV), na de verkeerszitting wordt verhoogd. “Dit kan voorkomen worden als de boete uiterlijk op dinsdag 14 december wordt betaald”, aldus het OM.

Mensen met een boete kunnen die betalen op het kantoor van Paga bo But aan het Waaigat. Het kantoor is in december meerdere dagen geopend met aangepaste tijden. De afdeling is op donderdag twee december van 07.30 uur tot 11.30 uur en in de middag van 13.30 uur tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag vier december is de afdeling open van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Ook is het mogelijk om online de boete af te rekenen.

Beeld: Facebook Openbaar Ministerie Curaçao