zaterdag 15 januari 2022 14:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
30 november 2021

Twee mannen zijn zondag aangehouden wegens het vervalsen van een QR-code. Afgelopen weekend was er een controle bij een hoog risico activiteit en heeft het controleteam een 25-jarige man en zijn 19-jarige broertje aangehouden.

Er ontstonden al problemen bij het scannen van zijn QR-code. De politie verzocht de 25-jarige man om zijn sédula aan te tonen, dit kon hij echter niet. De man had deze niet bij zich en probeerde met de QR-code van zijn broertje binnen te komen. Hij werd aangehouden wegens vervalsing van documenten

Kort daarna kwam er een 19-jarige man, de broer van de verdachte, en had de sédula van zijn broer bij zich. Uit onderzoek is gebleken dat de broer goedkeuring heeft gegeven om gebruik te maken van zijn QR-code om binnen te komen. De 19-jarige man werd aangehouden vanwege medeplichtigheid van het vervalsen van documenten en beiden werden voorgeleid aan de officier van justitie. Na verhoor zijn ze naar huis gestuurd in afwachting van hun dagvaarding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram