donderdag 8 juni 2023 09:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 november 2021

De opbrengsten van de Walk for the Cure is door CIBC FirstCaribbean’s gedoneerd aan Stichting Prinses Wilhelmina Fonds. Het fonds zet zich in voor de strijd tegen kanker op Curaçao.

De organisatie geeft aan dat er een grote inzamelingsactie is georganiseerd vanwege het jubileumjaar van de CIBC FirstCaribbean’s Walk for the Cure. Dit jaar werd er een walking diner georganiseerd. Met de actie is er zo’n 28.000 gulden opgehaald.

“De stichting heeft het net als andere goede doelen zwaar gehad. De Stichting Prinses Wilhelmina Fonds kreeg minder donaties, maar de vraag naar hun diensten namen toe. Dit motiveerde ons om er dit jaar nog meer voor te zorgen dat we succesvol waren in onze fondsenwerving”, aldus Timba Engelhardt, Country Head van CIBC FirstCaribbean op Curaçao.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram