dinsdag 12 september 2023 02:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 november 2021

Bij de priklocatie aan de Kaya Amsterdam stond zaterdagochtend een lange rij wachtende mensen. Veel van hen waren tachtigplussers die in de rij stonden voor een boosterprik, maar ook veel jongeren die naar verwachting zijn gekomen nadat gezaghebber Edison Rijna een oproep deed voor het halen van de vaccinatie. Er was niet gerekend op de grote opkomst. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

Afgelopen zaterdag begon Bonaire met het toedienen van de boosterprik. Voor deze prik dient een afspraak gemaakt te worden, terwijl bij het halen van de eerste of tweede vaccinatie dit niet het geval is. Volgens de ochtendkrant ging het op dit gebied zaterdag mis. Veel ouderen stonden te wachten in de zon.

De mensen die voor hun eerste prik kwamen konden naar de partytent gaan en daar een formulier invullen. Door de drukte is dit waarschijnlijk niet altijd aan hen verteld. Door de onduidelijke situatie werden mensen bij de ingang teruggestuurd naar de partytent om het formulier in te vullen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram