donderdag 18 augustus 2022 03:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 november 2021

Curaçao Airport Partners (CAP) is trots op de eerste editie van het jaarlijkse Airport Safety & Security Week. De organisatie geeft in een persbericht aan dat het een succesvolle week was.

De week stond in het teken van het creëren van bewustzijn over veiligheid en beveiliging op en rondom de luchthaven. De organisatie geeft aan dat dit werd gedaan door middel van een programma dat bestond uit presentaties, workshops, live demo's en meer interactieve leer- en deelactiviteiten om dit te ondersteunen.

“De belangstelling was groot en onze hele Airport-community deed mee aan de verschillende workshops en demo's. We hebben experts op het gebied van luchthavenbeveiliging uitgenodigd om waardevolle informatie te delen en hebben de deelnemers verschillende mogelijkheden geboden om actief te leren door middel van live demonstraties”, aldus Norman Gómez, algemeen directeur van CAP.

De week werd afgesloten met de FOD Walk en ARFF challenge. De FOD Walk is een bekende activiteit waarbij medewerkers en belanghebbenden op de luchthaven samenkomen om te helpen bij het scannen en schoonmaken van de hele landingsbaan om al het afval te verwijderen dat een gevaar kan vormen voor de veiligheid van vliegtuigen en voertuigen op het terrein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram