maandag 11 september 2023 14:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 november 2021

Shairon Paulina is onder voorwaarde na twintig jaar vrijgelaten. Hij is op 25 november ontslagen uit het Sentro di Detenshon i Korekshon Korsou (SDKK). Hij wordt wel de komende zes maanden onder elektrisch toezicht gesteld. Zijn proeftijd is drie jaar.

Sinds 2001 zit hij vast omdat hij iemand heeft doodgeschoten tijdens een overval op restaurant Fort Waakzaamheid op Ser’i Domi. Hiervoor kreeg hij 24 jaar. Na zijn eerste jaar in de gevangenis is hij ontsnapt. In deze periode heeft hij de overval gepleegd waarbij iemand om het leven is gekomen.

Iemand met een levenslange celstraf mag sinds een aantal jaar na twintig jaar naar huis. Dit mag alleen als het Gerecht vindt dat er geen reden is om iemand langer te laten blijven. Poulina mag op vrije voeten met de voorwaarde niet opnieuw een strafbaar feit te plegen. Als hij dit wel doet moet hij alsnog zijn levenslange straf uitzitten.

-- Advertentie --

One comment on “Shairon Paulina ontslagen uit de gevangenis”

 1. Vraagje:
  Voor de eerste moord is hij veroordeeld tot 24 jaar gevangenis.
  Prima!
  Maar na 1 jaar ontsnapt hij en pleegt een tweede moord.
  Dus een recidive misdadiger. Voor de tweede moord is hij blijkbaar niet gestraft.
  Waarom niet??
  En mocht hij al veroordeeld zijn dan nog laat je een gevangene die mogelijk weer, gezien zijn historie, een moord zal plegen vrij.
  Ik zal dubbele sloten op mijn deur en ramen gaan plaatsen want de veiligheid op Curacao wordt met de dag minder.

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram