donderdag 18 augustus 2022 04:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 november 2021

De president van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS), Richard Doornbosch weigerde om minister Javier Silvania van Financiën (MFK) bij te staan tijdens een parlementsvergadering. De afwezigheid van Doornbosch wordt hem niet in dank afgenomen door de Staten. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad.

Tijdens de vergadering werd de cyberaanval op de CBCS besproken. De president van de Centrale Bank liet Silvania weten bereidt te zijn de vragen van het parlement na afloop schriftelijk te beantwoorden.

Kort na aanvang werd de vergadering geschorst, op de regering werd het beroep gedaan ervoor te zorgen dat Doornbosch er bij de hervatting wél bij is.

Volgens fractievoorzitter Amerigo Thodé (MFK) toont de afwezigheid van Doornbosch een gebrek aan respect voor het parlement. “Niemand staat boven de Staten, de volksvertegenwoordiging."

One comment on “Parlement niet te spreken over afwezigheid CBCS-president”

  1. Onlangs werd tijdens een Nederlands TV programma gedebatteerd en een vergelijking gemaakt over de inkomen van dhr. Doornbosch die praktisch dezelfde loon heeft als de Amerikaanse President. Het is toch uit den boze dat kritiek werd geuit op dhr. Doornbosch zijn voorganger dhr. Tromp om vervolgens dezelfde loon te geven aan dhr. Doornbosch. Het zijn toch wel de Nederlanders die het voor elkaar krijgen om de Curacaoenaars steeds tegen elkaar op te jutten om vervolgens te doen alsof de Nederlanders capabel zijn voor de hogere taken. Ik zou dhr. Emsley Tromp in ere herstellen in weer in functie brengen. Overigens heeft dhr. Emsley Tromp na al die jaren het niet verkeerd gedaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram