woensdag 10 augustus 2022 04:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 november 2021

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zegt dat het bezoek aan Bonaire niet meer doorgaat. Dit komt door de verscherpte coronamaatregelen op het eiland, aldus een verklaring.

DUO zou op het eiland zijn van 29 november tot tien december. Er zou een tijdelijk servicekantoor geopend worden. De bedoeling was dat mensen hier langs konden gaan met vragen over de Nederlandse studiefinanciering en het terugbetalen van hun studieschuld.

De organisatie wilde voorlichtingsbijeenkomsten geven en hulp bieden aan aankomende studenten en studenten met betalingsproblemen. De bijeenkomsten waren voornamelijk gericht op studenten die in Nederland willen gaan studeren en meer willen weten over studiefinanciering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram