dinsdag 4 oktober 2022 16:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 november 2021

De coronamaatregelen op Bonaire worden aangescherpt. Dit werd donderdag bekendgemaakt door gezaghebber Edison Rijna tijdens een persconferentie.

De mondkapjesplicht gaat vanaf aankomende zaterdag weer in voor publieke binnenruimten en contactberoepen. Er wordt daarnaast verzocht om zoveel mogelijk thuis te werken. Samenkomsten van tien personen of meer zijn verboden. Tot aan het nieuwe jaar mag er op evenementen niet meer worden gezongen en gedanst.

De maatregelen gelden tot drie december. Het aantal coronabesmettingen op Bonaire stijgt al enige tijd. Het aantal actieve gevallen gaat nu richting de 250. Momenteel zijn er 241 mensen besmet met het virus. Van de afgenomen coronatesten bleken 33 van de 85 personen positief te zijn.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram