dinsdag 30 november 2021 20:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
24 november 2021

Hospice Arco Cavent organiseert van zes tot twaalf december het fundraisingevent de Week4Light. Bij Arco Cavent verblijven terminaal zieke mensen. Het draait om de kwaliteit van het leven, goede zorg en zoveel mogelijk comfort.

Met Week4Light probeert de organisatie het taboe over de laatste levensfase bespreekbaar te maken. Via Facebook, Instagram en de website deelt de organisatie content over het onderwerp.

“Mensen kunnen actief meedoen met de Week4Light door op één van de verkooppunten een lampionzakje te kopen en vervolgens te versieren voor een overleden dierbare”, aldus de organisatie. Het zakje kan op elf december geplaats worden bij de Kathedraal van Doornen. “Op deze manier geven we licht aan Curaçao voor een mooi 2022 en kunnen we tegelijkertijd onze overleden dierbaren herdenken", aldus Rianne van Gestel, directeur van het hospice

Bij Bruna, Van den Tweel, Onderlingehulp en Zumpiña Shop bij de kathedraal zijn van vier tot elf december de zakjes te koop voor tien gulden. Er wordt op elf december een afsluitavond georganiseerd, waarbij iedereen welkom is. De mensen zijn welkom tussen 17.30 en 20.30. De ingang is bij Landgoed Bloemhof.

Het hospice is geheel afhankelijk van giften en donaties. Alle opbrengsten van de Week4Light zullen naar Hospice Arco Cavent gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram