zaterdag 27 november 2021 18:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
19 november 2021

Tv-eigenaar en voormalig politica Mavis Albertina zit maar liefst vijftig jaar in de media, communicatie en entertainment business. Zij ontving op 18 november een brief van de koningin. Hierin werd ze bedankt voor haar inzet van afgelopen jaren.

Albertina schrijft in haar persbericht dat ze een innovatief en commercieel communicatieplatform opgericht heeft. Dit platform is bedoeld voor de lokale burgers in het Caribisch gebied en voormalige Nederlandse Antillen en in Nederland om inhoud te delen en uit te wisselen. Volgens Albertina was zij de eerste vrouwelijke presentatrice op Curaçao. Daarnaast maakte ze volgens eigen zeggen de eerste soap in het Papiaments.

In de brief van de koning wordt Albertina bedankt voor haar inzet als lid van het Nationaal Comité Inhuldiging en bij de de jaarlijkse organisatie van de Koningsspelen in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

De viering van haar 50-jarig jubileum is live te volgen via Nos Pais Television en Tele Aruba. De viering vindt plaats op zaterdag 20 november tussen 19.00 uur en 22.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram