woensdag 1 december 2021 01:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
19 november 2021

Bonaire is voor de 29e keer nummer één kustduikbestemming in de Caribische en Atlantische regio. Het eiland heeft bij de 2022 Reader’s Choice Awards twaalf verschillende onderscheidingen in de wacht gesleept. Zeven keer zij zijn als nummer één beoordeeld. Scuba Diving magazine maakt deze resultaten bekend.

Bijna 6.000 duikers deden mee aan de Readers' Choice Survey van Scuba Diving magazine om de beste duikbestemmingen ter wereld te kiezen. De stemmen werden geteld in verschillende categorieën op basis van duikbestemmingen die de afgelopen drie jaar zijn bezocht.

Het eiland behaalde in zes andere regionale categorieën de eerste plaats. Zo is Bonaire eerste geworden bij de beste algemene duikbestemming, beste beginnend duiken, beste macroleven, beste snorkellocatie, beste gezondheid van het mariene milieu en beste onderwaterfotografie.

Bonaire werd tweede in de categorie Advanced Diving. "Het is een eer om de toppositie in het Caribisch gebied en de Atlantische Oceaan te ontvangen. Als eiland is ons doel om onze waterwereld te beschermen zodat jaar na jaar duikers van alle vaardigheidsniveaus worden aangetrokken en zij kunnen genieten van het paradijs onderwater”, aldus Miles Mercera, CEO van Tourism Corporation Bonaire.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram