dinsdag 30 november 2021 12:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 november 2021

Vier financiële technologische bedrijven hebben de Curaçao Fintech Association (CFA) opgericht en gaan innovatieve financiële diensten en betalingsvormen promoten. Dinsdag was de officiële oprichtingsdag van de vereniging.

CFA is opgericht om te fungeren als formele sparringspartner van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) en andere belanghebbende partijen op het gebied van financiële technologie (fintech) en innovatieve betalingsoplossingen. Fintech verwijst naar de integratie van technologie in het aanbod van financiële dienstverleners om de gebruikerservaring te verbeteren.

De vereniging is opgericht door Profound, IBIS Management Associates, Ictual en CX Pay. CFA nodigt andere fintech bedrijven uit om lid te worden van de vereniging. Zij zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen of kunnen contact opnemen met het bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram