maandag 5 december 2022 05:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 november 2021

Het MBO op Bonaire heeft bijna vijftig procent meer studenten dan vier jaar geleden. Volgens de schoolleiding is dit te danken aan de groei in het aantal beroepsbegeleidende leerwegstudenten (bbl). Dit schrijft het Antilliaans Dagblad.

In 2017 waren er tien bbl studenten en in 2021 zijn het er 203. Dit is een groei van 193 studenten in vier jaar. Na 2017 is het MBO gestopt met opleidingen die kwalitatief niet goed genoeg waren. Dit om de kwaliteit van het onderwijs op orde te krijgen.

Er zijn ook nieuwe bbl-opleidingen opgezet. Bij deze opleidingen combineren de studenten werk met school.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram