maandag 29 november 2021 18:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
16 november 2021

Op Aruba is sinterklaas afgelopen weekend aangekomen. Dit jaar verliep de intocht anders dan normaal, vanwege de coronamaatregelen. Er was geen publiek toegestaan bij de, maar de intocht kon worden gevolgd op televisie.

De pieten waren dit jaar voor het eerst niet zwart, maar in verschillende kleuren geschminkt. Er was een interactief programma georganiseerd door de Stichting Sinterklaas. Tijdens het programma werden er onder meer verhalen verteld, gedanst, gezongen en konden er cupcakes worden gemaakt.

Bonaire en Curaçao zullen de Sint aankomende zaterdag verwelkomen.

Beeld: Uitinapeldoorn.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram