woensdag 5 oktober 2022 01:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 november 2021

In Saliña is zondag 236 kilo afval opgehaald tijdens een schoonmaakactie. De Kunukuman en zijn team verzamelden een grote hoeveelheid afval in de omgeving van de KFC, MC Donald’s en Yellow House.

In twee uur tijd werd er 131 kilo aan zwerfaval opgehaald. Daar kwam 105 kilo aan glas bij, voornamelijk van lege bierflessen. Volgens de Kunukuman kan het zo niet langer. “Ruim je rotzooi op zoals het hoort”, schrijft hij in een Facebookbericht. 

Een week eerder maakte de groep vrijwilligers de Caracasbaaiweg ter hoogte van villapark Zuurzak schoon. Ook werd er afval verzameld bij een gedeelte van de weg richting Montaña. Er werd die zondag 106 kilo aan glas opgehaald en 98 kilo aan restafval waaronder plastic verpakkingen, mondkapjes en foambakken.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram