dinsdag 30 november 2021 00:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
15 november 2021

BearingPoint ziet het onderzoek door de Stichting Overheidsaccountantsbureau (SOAB) naar de aanbesteding en implementatie van het ICT-systeem van de Belastingdienst Curaçao met vertrouwen tegemoet. De minister van Financiën, Javier Silvania, vroeg het onderzoek aan.

Silvania uitte zijn zorgen over de software die door het bedrijf is geleverd en kondigde een onderzoek aan. Het onderzoek draagt volgens de organisatie bij aan transparantie. “Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en geleverde diensten”, aldus BearingPoint. De organisatie zal meewerken aan het onderzoek. BearingPoint laat weten dat de bevindingen van het onderzoek niet door hen bekend zullen worden gemaakt.

De software wordt voornamelijk op Curaçao ontwikkeld. “Wij verwachten dat het gebruik van de software aankomende jaren zal groeien”, aldus de BearingPoint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram