dinsdag 12 september 2023 00:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 november 2021

De veertien militairen die onlangs geschorst zijn, zijn terug in Nederland. Het zijn militairen van de luchtmobiele brigade van de Johan Willem Frisokazerne in Assen en zijn nu in afwachting van het onderzoek, dat meldt Defensie.

De militairen werden aangehouden door de telefoon van een drugsdealer. De drugsdealer had de telefoonnummers van de militaire in zijn telefoon staan. Één militair is achtergebleven in Curaçao bij zijn familie.

Defensie heeft maatregelen genomen om het drugsgebruik in de toekomst voorkomen. Er wordt voorlichtingen gegeven en er zullen onverwachte drugscontroles plaatsvinden. Hierbij wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd.
De veertien militairen zijn door de Defensie geschorst en zitten thuis.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram