woensdag 5 oktober 2022 01:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 november 2021

Caribbean Airlines hervat per drie december de vluchten tussen Curaçao en Piarco International Airport op Trinidad. Zo maakt de maatschappij bekend via een Facebookbericht. De nationale luchtvaartmaatschappij van Trinidad en Tobago gaat twee keer per week vluchten uitvoeren tussen de eilanden.

Piarco International Airport biedt veel overstapmogelijkheden naar andere bestemmingen in de regio. Daarnaast blijft Surinam Airways op de route tussen Curaçao en Trinidad en Tobago actief met één vlucht per week.

De luchtvaartmaatschappij hervat ook de vluchten naar Cuba en Suriname. Vanaf drie december wordt er drie keer per week naar Suriname gevlogen en vanaf veertien december vliegt Caribbean Airlines elke dinsdag tussen Trinidad en Tobago en Havana.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram