vrijdag 15 september 2023 17:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 november 2021

Aruba beschouwt Curaçao niet langer als hoog risicogebied. Het crisisteam maakte zondag bekend dat Curaçao van de lijst van landen met het hoogste risiconiveau is afgehaald.

Gevaccineerde reizigers uit Curacao hoeven geen negatieve PCR-test meer voor te leggen om Aruba binnen te komen. Wie niet gevaccineerd is, moet wel een PCR-test laten afnemen. Verder moeten reizigers voor vertrek een ED Card invullen en krijgen dan de mogelijkheid om het vaccinatiebewijs of een negatief testresultaat te uploaden.

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao daalt gestaag. Het eiland telt momenteel 104 actieve cases. In het Curaçao Medical Center (CMC) liggen zeven coronapatiënten. Daarvan liggen er twee personen op de intensive care.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram