woensdag 7 december 2022 20:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 november 2021

De directie van Refineria di Korsou (RdK) neemt de voormalige directiewoning van Shell op het terrein van de raffinaderij in gebruikt als kantoor. Het gebouw uit de jaren dertig stond al een paar jaar leeg.

Volgens Jessica Russel, manager Asset Management Organisatie (AMO) bij RdK, is het een goede keuze om het pand als kantoor te gebruiken. “We zitten nu vlak naast een toekomstige operator van de raffinaderij. Dat is goed voor het opbouwen van de relatie, maar ook voor de controle”, zegt Russel tegen het Antilliaans Dagblad.

De directiewoning is de enige woning die nog over is van het eerste zogenaamde Shell-dorp op Curaçao. Het pand is onlangs gerenoveerd in de originele bouwstijl.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram