vrijdag 31 maart 2023 05:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 november 2021

Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft een documentaire over het kenmerkende culinaire festival van Bonaire ‘Taste of Bonaire’ gelanceerd. De documentaire werd maandag op Curaçaose en Nederlandse televisie uitgezonden.

De documentaire is ontwikkeld onder leiding van Angelo Domacasse, samen met Reksel Engelhart, om te laten zien hoe dit kleine evenement een foodies-evenement op het eiland werd. Het festival werd ongeveer tien jaar geleden voor het eerst georganiseerd met het doel om de culinaire ervaring van Bonaire in de kijker te zetten. Door de jaren heen werd het festival niet alleen een avondje uit voor de lokale bevolking, maar trok het ook wereldwijd bezoekers.

Door de coronapandemie is het evenement uitgesteld, maar TCB hoopt het evenement binnenkort te kunnen organiseren. " We waarderen de inzet van onze teamleden bij het realiseren van deze geweldige activiteiten die onze toeristische ervaring aanvullen”, aldus CEO Miles Mercera.

De documentaire ging in première op Dutch Caribbean en Nos op maandag één november. De documentaire is meerdere malen op televisie en is ook te bekijken op YouTube en op de Facebook-pagina.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram