dinsdag 4 oktober 2022 22:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 november 2021

De rechtbank heeft een celstraf van vijftien jaar opgelegd voor de moord op politicus Almier Godett. De 39-jarige politicus werd begin maart bij een ruzie doodgeschoten.

Godett stond op nummer vier op de kandidatenlijst van de politieke partij Trabou pa Korsou (TPK). Twee weken voor de verkiezingen werd hij door de veroordeelde doodgeschoten. Godett probeerde te bemiddelen bij een familieruzie waarbij zijn broer was betrokken.

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste aanvankelijk achttien jaar. De schutter, Micheal M., kreeg niet alleen een celstraf opgelegd, maar moet ook een schadevergoeding van bijna 50.000 gulden betalen aan de familie van Godett.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram