Door: NU.cw
29 oktober 2021

De TUI-winkel op Curaçao vestigt zich op een nieuwe locatie. TUI gaat verhuizen van de Kaya Flamboyan 1a naar de Schottegatweg Oost 96.

Vanaf één november worden de klanten van TUI verwelkomd in de nieuwe TUI-winkel. De officiële opening vindt op twee december plaats. De TUI Shop op de Kaya Flamboyan sluit per 30 oktober.

TUI was de eerste reisorganisatie in Nederland met een eigen luchtvaartmaatschappij. De organisatie heeft op Curaçao onlangs het team uitgebreid met veertig nieuwe werknemers. Dertig mensen zijn aan de slag gegaan bij het customer services center en tien als digitale reisleider. "Reizen in deze tijd is anders dan we gewend waren. Maar met een goede voorbereiding én begeleiding vanuit de reisorganisatie staat niets een fijne vakantie in de weg", aldus TUI tegenover NU.cw.

Het doel van de organisatie is dat TUI één krachtig global brand wordt. De consument ziet dan in alle landen overal hetzelfde merk terug; op vliegtuigen, websites, marketinguitingen, reiswinkels en op de vakantiebestemming.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram