zondag 3 juli 2022 23:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 oktober 2021

De ministerraad is met een voorstel gekomen om de huidige coronasteun af te bouwen. Vanaf januari zal er geen steun meer worden gegeven. “Er wordt momenteel gekeken hoe het traject voltooid kan worden tot het einde van het jaar”, aldus minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW), Ruthmilda Larmonie-Cecilia.

Het ministerie van SOAW maakte eerder bekend dat de coronasteun voor inwoners zou worden beëindigd door het tekort aan financiële middelen. Het ministerie van Financiën heeft na grondig onderzoek de fondsen kunnen vrijmaken om de voedselhulp en de salarissubsidies nog tot en met eind december voor te zetten.

Larmonie-Cecilia legt in gesprek met NU.cw uit waarom de coronasteun tot een einde komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram