Door: NU.cw
25 oktober 2021

De vliegtickets van KLM en TUI stijgen enorm rond de kerstperiode. KLM heeft haar capaciteit kunnen opvoeren.

Afgelopen jaar gingen ondanks de coronapandemie de prijzen ook rond deze periode erg omhoog. De vliegmaatschappijen geven aan dat dit heeft te maken met vraag en aanbod. “Er is meer vraag naar een vliegtuigstoel op de vooral kerst begeerde route Amsterdam-Curaçao dan dat er aangeboden kan worden”, aldus Rick van der Pluijm, TUI-manager tegenover het Antilliaans Dagblad.

De lokale KLM-manager Dirk Buitenlaar geeft aan dat reizigers het best zo vroeg mogelijk hun ticket zouden moeten boeken. Een ticket kost op dit momenteel bijna 4.000 gulden. Reizigers die business class willen reizen bij KLM betalen al snel 9.710 gulden voor alleen de terugvlucht.
Het komt voor dat bepaalde vluchten al helemaal volgeboekt zijn. Dit is zowel bij TUI als KLM het geval.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram