woensdag 1 december 2021 10:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
25 oktober 2021

Het restaurantpersoneel op Curaçao heeft afgelopen weekend de eerste cursus brandpreventie en bestrijding gehad. De training werd georganiseerd door de Restaurant Associatie (CRA) in samenwerking met de brandweer. Dit om te zorgen dat het personeel weet hoe ze een brand kunnen voorkomen, beperken en bestrijden in hun restaurant.

Tijdens de cursus kwamen verschillende onderwerpen aan de orde. Het was een tweedaagse cursus en bestond uit twee dagdelen. De eerste dag kregen de waiters en koks theorieles en de op de tweede dag praktijklessen.

Aan het eind van de cursus ontvingen de deelnemers een certificaat van brandweerman Andy Loefstok. De CRA gaat komende maanden meer van deze cursussen organiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram