zondag 3 juli 2022 23:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 oktober 2021

Het ministerie van Justitie en de Directie Buitenlandse Betrekkingen (DBB) willen in samenwerking met het consulaat een repatriëringsvlucht naar Venezuela uitvoeren. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad. De vlucht staat gepland voor dertig oktober.

Volgens de regering zijn er meerdere Venezolanen die terug willen keren naar hun geboorteland. Daarnaast verblijven er ongedocumenteerde Venezolanen in de vreemdelingenbarakken bij Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) die op de wachtlijst staan om teruggestuurd te worden naar hun land van herkomst.

De repatriëringsvlucht moet worden afgestemd met de Venezolaanse autoriteiten, omdat er momenteel commerciële vluchten zijn tussen Curaçao en Venezuela. Personen die mee willen met de vlucht kunnen zich tot vanmiddag 18.00 uur melden bij Curaçao Handling Agent in Pietermaai Parking Mall.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram