dinsdag 30 november 2021 12:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
21 oktober 2021

Een administratief medewerker van de Coöperatieve Spaar- en Credietvereniging San Pedro is afgelopen juni ontslagen omdat hij Moringa druppels in de gezamenlijke waterkoker op de werkvloer had gedaan. Zo schrijft de Amigoe. Zelf beweerde de man dat de moringa niet giftig maar wel schadelijk kon zijn voor de gezondheid.

Het voorval vond eerder dit jaar plaats. Bij een gesprek met het bestuur ontkende de man dat hij de druppels in de waterkoker had gedaan. Diezelfde dag is de medewerker op non-actief gezet en werd hem de toegang van het gebouw ontzegd.

Forensic Services Caribbean (FSC) heeft in opdracht van San Pedro het incident onderzocht. In maart heeft de medewerker toegeven de druppels hebben toegevoegd. Volgens de Amigoe werd de medewerker deze zomer op staande voet ontslagen.

Op de videobeelden is te zien dat hij op heimelijk wijze de druppels in de waterkoker toevoegde. De man zou vaker druppels in de waterkoker hebben toegevoegd. Hij zou dan de waterkoker met restjes van de substantie terugzetten, die zijn collega’s vervolgens ook gebruiken. Zijn collega’s waren niet op de hoogte van zijn handelen.

Beeld: Ons zaden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram