zondag 2 april 2023 00:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 oktober 2021

Een baby is afgelopen week op Sint Maarten ernstig gewond geraakt nadat motorrijders een grote steen door de achterruit van een auto gooide. De scherven van de ruit kwamen op de baby terecht die op de achterbank in een autostoeltje zat.

Een groep motorrijders maakt al langere tijd de wegen onveilig op het eiland, meldt The Daily Herald. De familie kwam op weg naar huis zo’n twintig motorrijders tegen. “Drie motorrijders voor ons begonnen wheelies te maken en raakten daarbij onze auto.”

Bij het naderen van een verkeersdrempel minderde de auto vaart. “Toen werden we van achter geraakt. Het was mijn bedoeling om te stoppen, maar de motorrijders sloegen helemaal door”, aldus de vader van de baby. Hij probeerde de motoren af te schudden toen er een grote steen door de achterruit werd gegooid.

De baby is naar het St. Maarten Medisch Centrum gebracht. Het meisje bleek snijwonden aan haar hoofd en gezicht te hebben en glassplinters in haar ogen. Ze maakt het naar omstandigheden goed, meldt de familie.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram